ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Κλείνουν δρόμοι στη Λευκωσία - Αναλυτικά μέρες, ώρες και σημεία

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λευκωσίας.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 8/5/2024 και την Πέμπτη 9/5/2024, μεταξύ των ωρών 21:00 μέχρι τις 02:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των εξόδων - εισόδων των κυκλικών κόμβων Αρχαγγέλου και Μετρό στη Λακατάμεια, από χόρτα, χώματα και άχρηστα αντικείμενα. 

Κατά την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών θα αποκόπτονται τμηματικά οι έξοδοι - είσοδοι των κυκλικών κόμβων με χρήση φωτεινών τόξων και κατάλληλης σήμανσης και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των βυθίσεων των κυκλικών κόμβων. Επιπρόσθετα, θα γίνεται και χρήση σαρώθρου για καθάρισμα των χωμάτων από το οδόστρωμα και τα ερείσματα των δρόμων. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τιςυποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top