ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρήκαν πρόσφυγα σε μηχανή αυτοκινήτου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βρήκαν πρόσφυγα σε μηχανή αυτοκινήτου

Άναυδοι έμειναν Ισπανοί αστυνομικοί όταν άνοιξαν το μπροστινό καπό ενός αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ένας πρόσφυγας, στην προσπάθειά του να φτάσει στην Ισπανία, κρύφτηκε στη μηχανή αυτοκινήτου

Με τον τρόπο αυτό ήθελε να περάσει τα σύνορα της Β. Αφρικής από το γειτονικό Μαρόκο. Αξιωματικοί που υπηρετούν στα σύνορα καθώς εξέταζαν το αυτοκίνητο, άκουσαν χτύπους καρδιάς.

Στην αρχή δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν από πού προερχόταν ο ήχος, αλλά στη συνέχεια αντιλήφθηκαν πως έβγαινε από τον κινητήρα της μηχανής. Έτσι, βρήκαν τον 19χρονο από τη Γουινέα.

Ο νεαρός, όπως περιέγραψαν οι αρχές, βρέθηκε σε "πολύ κακή κατάσταση και έπρεπε να εισαχθεί αμέσως στο νοσοκομείο".

Οι δύο διακινητές, το έβαλαν στα πόδια, αλλά λίγο αργότερα, ο ένας από αυτούς, ένας 23χρονος Ισπανός, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων.

2CBF2F3400000578-3248714-image-a-3_1443173308755.jpg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top