ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι την Κυριακή στη Λάρνακα για εικαστική παρέμβαση

Κλείνουν δρόμοι την Κυριακή στη Λάρνακα για εικαστική παρέμβαση

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της διεξαγωγής της υπαίθριας εικαστικής παρέμβασης “Common Ground”, που διοργανώνεται από το Λάρνακα 2030 την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι όποιες αφορούν το κλείσιμο δρόμων.

Συγκεκριμένα:

· Ο οδοί Ερμού (από τη συμβολή Ερμού με Βασιλέως Ευαγόρου), Διγενή Ακρίτα, Αρμένικης Εκκλησίας, Κορδιγκτώνος, και Δ.Ν. Δημητρίου, θα παραμείνουν κλειστές την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 00:00 π.μ.

· Η οδός Ζήνωνος Κιτιέως (από το κατάστημα «Elena Patsiou Jewellery Shop» μέχρι την Εθνική Τράπεζα) θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 από τις 7:30 μ.μ. μέχρι τις 8.30 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση και η στάθμευση στις πιο πάνω αναφερόμενες οδούς και ώρες, δεν θα επιτρέπεται. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα, θα μετακινηθούν με ρυμουλκό.

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις πιο πάνω υποδείξεις της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και των ιδιωτικών φρουρών ασφαλείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top