ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημαντική αύξηση των εσόδων παγκοσμίως ανακοίνωσε η Deloitte

Σημαντική αύξηση των εσόδων παγκοσμίως ανακοίνωσε η Deloitte

Στα $35.2 δισ. (€31.6 δις) ανήλθαν τα συνολικά έσοδα των οίκων μελών της Deloitte παγκοσμίως, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 7.6% έναντι του προηγούμενου έτους.

Αυτό ανακοίνωσε η Deloitte παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα που καλύπτουν το έτος που έληξε στις 31 Μαΐου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η Deloitte επιτυγχάνει αύξηση στα έσοδα της παγκοσμίως και ίσως το σημαντικότερο σημείο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η αύξηση των εσόδων της Deloitte καταγράφηκε σ’ όλες τις γεωγραφικές περιοχές στον κόσμο.

Τα οικονομικά αποτελέσματα που πέτυχε η Deloitte, αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι αξιοθαύμαστα καθώς πέραν από το γεγονός ότι τα $35.2 δις αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού αυτά επιτεύχθηκαν σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, προστίθεται, ότι η Deloitte παγκοσμίως έχει προχωρήσει μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος σε 62,000 νέες προσλήψεις με το συνολικό κόσμο της Deloitte παγκοσμίως να ξεπερνά τα 215,000 άτομα.

Η επιτυχία της Deloitte, σημειώνεται, είναι το επιστέγασμα κυρίως της ικανότητας που επέδειξαν οι οίκοι μέλη της να αναπροσαρμόζουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές τους για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών τους και να αντιμετωπίζουν έγκαιρα τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της σημερινής δυναμικής αγοράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top