Ο ιερέας που «σκίζει» τα δίχτυα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ο ιερέας που «σκίζει»  τα δίχτυα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Στην αρχή έπαιξε τερματοφύλακας και στη συνέχεια έσκισε τα δίχτυα, σαν μεγάλος σέντερ φορ, ο πάτερ Βασίλειος στο γήπεδο του Παναργειακού στο Άργος στην Ελλάδα!

Το μεσημέρι της Παρασεκυής έγινε ο αγιασμός του Παναργειακού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει σε δύο ημέρες και ο πάτερ Βασίλειος, όχι μόνο άσκησε τα καθήκοντά του ως ιερέας αλλά έκανε και επίδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του.

Σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις και όλοι συμφώνησαν πως τέτοιοι ιερείς φέρνουν τον κόσμο και ειδικά τους νέους στην εκκλησία.

Χαμογελαστός, ευγενικός και με όρεξη για μπάλα, ο πάτερ Βασίλειος από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Άργος, στην Ελλάδα, έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE