LIFESTYLE

Η έκπληξη της χρονιάς! Πόρνη με το όνομα Σαραγκίνα η Παπαρίζου

Η έκπληξη της χρονιάς! Πόρνη με το όνομα Σαραγκίνα η Παπαρίζου

Ας αρχίσουν οι χοροί και τα τραγούδια στη θεατρική Αθήνα! Στον «πυρετό» των μιούζικαλ ζουν εδώ και μερικές εβδομάδες οι συντελεστές τριών μεγάλων παραγωγών που αναμένεται να κονταροχτυπηθούν στο φετινό box office με την Έλενα Παπαρίζου να κάνει το ντεμπούτο της ως πόρνη!


Ντίβες της εγχώριας μουσικής σκηνής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σημαντικούς ηθοποιούς της σύγχρονης γενιάς, έχοντας ως κοινό στόχο να παρασύρουν τους θεατές στον ρυθμό των ντίσκο, τζαζ και κλασικών μελωδιών τους. Σε... οργασμό προετοιμασίας στο θέατρο Πάνθεον βρίσκονται η Ελενα Παπαρίζου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Λέχου, η Νάντια Μπουλέ, η Μάρω Κοντού, η Τάνια Τρύπη και φυσικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, οι οποίοι συνθέτουν τον βασικό πυρήνα του «Nine», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. 

Πρόκειται για ένα βραβευμένο μιούζικαλ του 1982, το οποίο έγινε διάσημο ανά τον κόσμο χάρη στην κινηματογραφική εκδοχή του διά χειρός Ρομπ Μάρσαλ το 2009, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Μαριόν Κοτιγιάρ, Πενέλοπε Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν, Τζούντι Ντεντς και Σοφία Λόρεν. Στην ελληνική βερσιόν του τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας. Περιτριγυρισμένος από 22 γυναίκες, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει τον σκηνοθέτη Γκουίντο Κοντίνι, ο οποίος, ενώ βρίσκεται λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της καινούργιας ταινίας του, δεν έχει γράψει ούτε το σενάριο. 

Η έκπληξη της παράστασης είναι φυσικά η συμμετοχή της Ελενας Παπαρίζου. Στην πρώτη θεατρική εμφάνισή της η κυρία «Number One» θα ενσαρκώσει τον ρόλο μιας πόρνης ονόματι Σαραγκίνα, ρόλο που στο κινηματογραφικό «Nine» είχε ενσαρκώσει η Φέργκι, τραγουδίστρια των Black Eyed Peas. 



Οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι τουλάχιστον... χολιγουντιανές, με την Παπαρίζου να κάνει grande εμφάνιση με σέξι εσώρουχα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top