Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αφού φαίνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία περιόρισε έγκαιρα την εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Υπό έλεγχο φαίνεται πως έχει θέσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία την φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 14:00 μ.μ. στην περιοχή Παρεκκλησιάς στην Λεμεσό κόντα στο κοινοτικό γήπεδο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση η πυρκαγιά θεωρείται μικρής έκτασης αφού έχει κάψει 3-4 δεκάρια (1 Δεκάριο = 1000 τ.μ.) αραιής  βλάστησης.  

Στην μάχη έχουν ριχτεί δυο επανδρωμένα βυτιοφόρα και δυνάμεις της δασονομίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.