ΠΑΡΑ-THEMA

Απάντησε για τη μετακίνηση οπαδών ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει»

Απάντησε για τη μετακίνηση οπαδών ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει»

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση για την έναρξη τουρνουά καλαθόσφαιρας σε τροχοκαθισμα, προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου περί χρυσής τομής για τη μετακίνηση των φιλάθλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί. Η χρυσή τομή φυσικά είναι μία. Να μη γίνονται επεισόδια στα γήπεδα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το δεδομένο είμαστε εδώ να λάβουμε οποιαδήποτε μέτρα.

Ως Πολιτεία έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και προσεγγίσεις, υπάρχει και διαφωνία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε κάποια ζητήματα, υπάρχει και με κάποια Σωματεία. Φυσικά και δεν θέλουμε να συνεχίσει αυτό το μέτρο, της μη μετακίνησης φιλάθλων, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στη βάση ενός και μόνου δεδομένου. Αυτή είναι και η χρυσή τομή, να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες με ασφάλεια».

Σε ερώτηση για τον τελικό Κυπέλλου απόψε, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε «ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κερδίσει ο καλύτερος. Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top