Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Έμπα. Η πυρκαγιά ήταν στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και προκάλεσε ζημιές στον χώρο και το περιεχόμενό του.

Ο ένοικος του διαμερίσματος  μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου αφού φαίνεται να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνών.

Οι υπόλοιποι ένοικοι άλλων διαμερισμάτων εκκένωσαν τον χώρο χωρίς προβλήματα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.