ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Α. Βαφεάδης: Ξεκαθαρίζει σύντομα το σκηνικό για Μαρίνα Λάρνακας και δρόμο Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς

Α. Βαφεάδης: Ξεκαθαρίζει σύντομα το σκηνικό για Μαρίνα Λάρνακας και δρόμο Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς

Σε περίπου δέκα ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, όσον αφορά την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας, καθώς και του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, ανέφερε ότι για τις αναπτύξεις στη Λάρνακα, βρίσκεται σε εξέλιξη διαβούλευση στο Υπουργείο και σε δέκα ημέρες, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τις τελικές της αποφάσεις.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι μία εκ των επιλογών που υπάρχουν, είναι και η διακοπή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία Kition Ocean Holdings. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση προσεγγίζει τα αιτήματα των εταιρειών με θετικό φακό, επιδιώκοντας την ολοκλήρωση των έργων.

Σημείωσε πως το Υπουργείο είναι έτοιμο να συζητήσει με την ανάδοχο εταιρεία τα αιτήματά της, υπό την προϋπόθεση αυτή να τηρήσει τους όρους της σύμβασης.

Αναφορικά με τον δρόμο Πάφου-Πόλης, ο κύριος Βαφεάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος, αφού όπως είπε, η ανάδοχος εταιρεία έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο.

Σημείωσε ότι έγινε ήδη μία συνάντηση και καταγράφηκαν τα τεχνικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η εταιρεία στην εκτέλεση του έργου, ώστε το Υπουργείο να δει, πώς μπορεί να βοηθήσει.

Ο Αλέξης Βαφεάδης σημείωσε πως αναμένει ότι την ερχόμενη Δευτέρα το όλο ζήτημα θα ξεκαθαρίσει, κατά τη συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας.

Πηγή: news.rik.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top