ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζουν τα παρατράγουδα στην εξεταστική: Έδωσαν λάθος γραπτό στους μαθητές της Γ' Λυκείου - Βίντεο

Συνεχίζουν τα παρατράγουδα στην εξεταστική: Έδωσαν λάθος γραπτό στους μαθητές της Γ' Λυκείου - Βίντεο

Με παρατράγουδα συνεχίζουν οι εξετάσεις των μαθητών. Από την πρεμιέρα μέχρι σήμερα, φαίνεται ότι συνεχίζονται τα λάθη από πλευράς αρμοδίων - υπευθύνων.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα της εξεταστικής (14/5) υπήρξαν καταγγελίες από πλευράς γονιών και μαθητών για υπερβολικής δυσκολίας γραπτό, σε μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Σήμερα (23/5) διαπιστώθηκε μετά από μισή ώρα ότι δόθηκε λάθος γραπτό στους μαθητές της 3ης Λυκείου, στην εξέταση του μαθήματος της Βιολογίας.

Ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοϊζος Κωνσταντίνου, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ανέφερε ότι λίγο πριν την έναρξη της εξέτασης, τα δυο άτομα που ήταν υπεύθυνα να κατεβάσουν και εκτυπώσουν το εν λόγω γραπτό, έκαναν λάθος και δεν κατέβασαν το σωστό αρχείο. Όπως αναφέρει ο κ.Κωνσταντίνου τα δυο πρόσωπα λειτούργησαν με προχειρότητα, καθώς μέσα στα καθήκοντα τους ήταν να διαβάσουν το γραπτό πριν το εκτυπώσουν, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους λάθη.

«Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουνε, κατέβασαν άλλο αρχείο απ’ αυτό που έπρεπε. Όταν διαπιστώθηκε τυπώθηκε το σωστό και δόθηκε στους μαθητές».

Όπως αναφέρει οι μαθητές όταν τους δόθηκε το γραπτό αντιλήφθηκαν μετά από λίγη ώρα ότι δεν ήταν το σωστό και αντέδρασαν.
Το γραπτό που τυπώθηκε και δόθηκε στους μαθητές Γ' Λυκείου, προοριζόταν για την Τεχνική Σχολή.

Εν συνεχεία όταν εκτυπώθηκε το σωστό οι μαθητές , με λίγη ώρα διαφορά από τα υπόλοιπα σχολεία ωστόσο τους δόθηκε όλος ο απαραίτητος χρόνος, ο οποίος ορίζετε από το Υπουργείο Παιδείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «χάρτης» της φτώχειας στην Κύπρο - Πόσα άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο

Παραλίες: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» της πετσέτας - Χρεώνουν κρεβατάκια μέχρι και… 10 ευρώ λόγω νερού και αναψυκτικού

Ξενοδοχεία: 9 στις 10 διανυκτερεύσεις από ξένους τουρίστες – Αύξηση 21,4% σε σχέση με το 2023

Στους δρόμους από αύριο η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Έκοβε καλώδια από πάσσαλους της ΑΗΚ - Συνελήφθη 33χρονος

Masterchef: Το ξεχωριστό μήνυμα της Χριστίνας Χριστοφή - «Συμπατριώτες ελπίζω να σας έκανα περήφανους, τα καλύτερα έρχονται»



Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτων

Ανάλυση: Ο μετεκλογικός σεισμός που φέρει το όνομα Φειδίας - Ο στρουθοκαμηλισμός των κομμάτων

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, ωστόσο στους κομματικούς διαδρόμους, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για το τι πραγματικά έφταιξε για το αποτέλεσμα και πώς ο νεαρός Φειδίας Παναγιώτου, κατάφερε να προκαλέσει πολιτικό σεισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top