ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έσπασαν στο ξύλο» Τουρκοκύπριο σε club της Αγίας Νάπας νεαροί Ελληνοκύπριοι

«Έσπασαν στο ξύλο» Τουρκοκύπριο σε club της Αγίας Νάπας νεαροί Ελληνοκύπριοι

Ανησυχία προκαλεί το επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Κυριακής, 27/09. Παρέα Ελληνοκυπρίων ξυλοκόπησε νεαρό Τουρκοκύπριο και του έκλεψαν το ακριβό κινητό του τηλέφωνο.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με την αστυνομία, 18χρονος Τουρκοκύπριος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμόχωστου, ότι ενώ διασκέδαζε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, μαζί  με δυο φίλους του σε club στην Αγία Νάπα, τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι τους προσέγγισαν με απειλητικές διαθέσεις και τους ζήτησαν να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Οι τρεις Τουρκοκύπριοι, φοβούμενοι, έφυγαν από το club. To κακό όμως δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ περπατούσαν,  αντιλήφθηκαν ότι τους ακολουθούσε η παρέα των Ελληνοκύπριων, μαζί με ακόμα πέντε άτομα, τα οποία όπως φαίνεται κάλεσαν για… ενισχύσεις.

Οι δυο φίλοι του Τουρκοκύπριου έτρεξαν και διέφυγαν των Ελληνοκυπρίων. Ο ίδιος ο 18χρονος ωστόσο, δεν πρόλαβε και τον τσάκωσαν.

Άρχισαν να τον ξυλοκοπάνε και αφού τον έριξαν στο έδαφος, συνέχισαν να του ρίχνουν κλωτσιές και γροθιές.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία ο Τουρκοκύπριος, σε κάποια στιγμή, ενώ ήταν στο έδαφος, ένας εκ των Ελληνοκυπρίων, του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο από το χέρι, αξίας 1000 ευρώ.

Ο 18χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο πάνω αριστερό βλέφαρο και οίδημα εξωτερικά του αριστερού ματιού.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top