LIKE ONLINE

Βρετανική Κολομβία: Βρήκε το χαμένο του πορτοφόλι μετά από 33 χρόνια - Βίντεο

Βρετανική Κολομβία: Βρήκε το χαμένο του πορτοφόλι μετά από 33 χρόνια - Βίντεο

Ένα 14χρονο αγόρι που βρισκόταν με φίλους στη μαρίνα Comox στο νησί Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας έκανε τελικά ένα απροσδόκητο… ψάρεμα, ένα πορτοφόλι που είχε χαθεί πριν από 33 χρόνια.

Ο Nick Chowdhury, ιδιοκτήτης του πορτοφολιού αποκάλυψε ότι ψάρευε στη μαρίνα Comox το 1991 όταν έβαλε το πορτοφόλι του στα βράχια για να μην πέσει στο νερό. Ωστόσο όταν έφυγε και επέστρεψε σπίτι του διαπίστωσε ότι δεν το έχει. Μάταια το έψαξε στα βράχια αργότερα ενώ για τον ίδιο ήταν μεγάλη απώλεια γιατί είχε μέσα σημαντικά έγγραφα.

Ο Chowdhury τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την έρευνα και να πάει σπίτι του χωρίς το πορτοφόλι. Κατέληξε να αγοράσει ένα πανομοιότυπο πορτοφόλι λίγες εβδομάδες αργότερα.

Το μυστήριο με το χαμένο πορτοφόλι επιτέλους τελείωσε αυτόν τον μήνα, μετά από 33 χρόνια, όταν ο Chowdhury έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από έναν άνδρα ονόματι Bill Lee, ο οποίος εξήγησε ότι ο 14χρονος γιος του, Jamie, είχε ανακαλύψει το χαμένο πορτοφόλι ενώ ψάρευε στη μαρίνα Comox.

Ο 14χρονος είπε ότι αυτός και οι φίλοι του έψαχναν στους βράχους καθώς είχε πέσει το χειριστήριο από ένα ηλεκτρικό skateboard.

«Είπα στους φίλους μου «Παιδιά, μόλις βρήκα το πορτοφόλι κάποιου». Το σήκωσα, το άνοιξα και ήταν σούπερ σκληρό. Υπήρχαν τρύπες σε αυτό και ήταν δύσκολο να ανοίξει», πρόσθεσε.

Το περιεχόμενο του πορτοφολιού αποδείχθηκε ότι ήταν καλά διατηρημένο και ο Λι ζήτησε τη βοήθεια του μπαμπά του αφού ανακάλυψε όλα τα έγγραφα ταυτοποίησης. Έτσι, μετά από τρεις δεκαετίες το πορτοφόλι επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του, κάτι που μάλλον δε θα περίμενε ποτέ ο ιδιοκτήτης του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top