LIKE ONLINE

Ευχάριστες εκπλήξεις για 3 ζώδια την εβδομάδα - Προβλέψεις για όλους από την Άση Μπήλιου

Ευχάριστες εκπλήξεις για 3 ζώδια την εβδομάδα - Προβλέψεις για όλους από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι σχετικά πιο ήπια από πλευράς αστρολογικών όψεων, ενώ δεν έχουμε περαιτέρω αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό.

Ευχάριστες εκπλήξεις την εβδομάδα για ταύρους, παρθένους και αιγόκερους. 

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας, σε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη και σειρά όσα έχετε αναλάβει, με στόχο να είστε και παραγωγικοί και συνεπείς. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται βέβαια στο ζώδιο σας κι αυτή την εβδομάδα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά και την οικογένεια, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας όπως και τις σχέσεις σας γιατί εύκολα θα εκνευρίζεστε. Θα υπάρχει γενικότερα μεγαλύτερη πίεση και πιο γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας. Με τη σύνοδο του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας στις 29/05 πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε το στρες για το καλό της υγείας σας. Δεν ωφελεί επίσης σε τίποτε να στρέφεστε στο παρελθόν και να σκέφτεστε πώς θα κάνατε διαφορετικά τα πράγματα ειδικά στις σχέσεις σας. Βάλτε τα όρια σας σε σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές που σας απομυζούν. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά εξακολουθούν να είναι η κύρια πηγή άγχους αλλά και ενδιαφέροντος, αφού εκεί εστιάζετε την προσοχή σας προκειμένου να διαμορφώσετε πιο άνετες συνθήκες για σας και την οικογένεια σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να φέρει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική πρόταση, συμφωνία, διακανονισμό ή μπορεί να έχετε θετικά νέα για μια χρηματοδότηση, δάνειο κλπ. Φυσικά παίζει να υπάρχει και μια επαγγελματική πρόταση που να σχετίζεται και με ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο. Αποφύγετε όμως μια παρορμητική κίνηση σε οικονομικό επίπεδο ή ένα ρίσκο την Παρασκευή με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού. Μπορεί να προκύψει ένα απρόβλεπτο έξοδο από τη μια, αλλά από την άλλη είναι πιθανό να έχετε και μια έμπνευση ή μια καλή ιδέα για να βγάλετε χρήματα. Αποφύγετε βιαστικές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνική επαφή, αλλά και την επιθυμία κατανόησης και υποστήριξης των σημαντικών σας σχέσεων. Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Κρόνο αφορά κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας ευκαιρίες για πολύ δυνατές εξελίξεις στο μέτωπο της δουλειάς αλλά ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη για να είστε πιο μεθοδικοί και πιο οργανωτικοί στη σχεδίαση των επαγγελματικών σας πλάνων. Σούπερ ημέρα και για να κάνετε μια κουβέντα για οικονομικά ζητήματα, αν θέλατε επί παραδείγματι να ζητήσετε αύξηση ή καλύτερες συνθήκες στη δουλειά ή κάποιο άτομο για να σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας. Η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της ημισελήνου στο μέσον της εβδομάδας, κάτι που σας βοηθά να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας, αλλά και να τα υπερασπιστείτε με δυνατά επιχειρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση είναι δύσκολο να μπορέσει κάποιος να σας ξεγελάσει, καθώς τείνετε να αναλύετε κάθε μια από τις λέξεις που ακούτε. Προτιμάτε λιγότερους αλλά αληθινούς φίλους που εκτιμούν το βάθος της σκέψης σας και είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί κι από τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί προσέχοντας τις λεπτομέρειες. Αν είστε σε φάση που αναζητάτε μια δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντείνετε την έρευνα σας, να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από κάποια συνέντευξη. Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο σας μέχρι τις 03/06 και ευνοεί τις συζητήσεις, τις επαφές, την πνευματική εργασία, την έρευνα, τα θέματα σπουδών. Μάλιστα με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού την Παρασκευή ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και μια αλλαγή στην εικόνα σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις είτε στην προσωπική σας ζωή είτε ακόμη και στα επαγγελματικά με καινούρια πρόσωπα να μπαίνουν στο κάδρο! Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα είστε πιο φιλόδοξοι, ενώ η απόλυτη προτεραιότητα σας θα είναι η σταθερότητα σε επαγγελματικά και οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει σε μια περίοδο έντονης δραστηριότητας κι εστιασμένους στην επαγγελματική και κοινωνική σας προώθηση. Με την είσοδο τόσων πλανητών στο ζώδιο σας σίγουρα τα πράγματα θα αρχίσουν να τρέχουν πιο γρήγορα, ειδικά για τους γεννημένους Μάιο. Παρόλα αυτά ο Ερμής, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας και ρυθμιστής των ρυθμών στην καθημερινότητα σας, βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι κι αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να βιάζεστε. Τα θέματα των επαγγελματικών θα κάνουν πάλι κατάληψη στο μυαλό σας, ενώ το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 28/05 μπορεί να σημάνει μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, ειδικά για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Αν σας απασχολούν θέματα ερωτικών ή φιλικών σχέσεων ή αν έχετε φάει κόλλημα με μια προηγούμενη σχέση, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σας και να σας κάνει να νιώσετε περίεργα συναισθήματα. Η Σελήνη στους Ιχθύς, που σχηματίζει ημισέληνο στα μέσα της εβδομάδας στην κορυφή του ωροσκοπίου σας, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να έχετε θετικές εξελίξεις, να έχετε την αποδοχή που αναζητάτε και να υπάρχει κινητικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να καταπιαστείτε με καινούρια εγχειρήματα ή να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε, εντάσσοντας καινοτόμες μεθόδους. Προσοχή όμως στις λεπτομέρειες και μην ξεχνάτε ότι η μεθοδικότητα και η οργάνωση της καθημερινότητας της δουλειάς σας θα σας ωφελήσουν ιδιαίτερα. Πίσω από την πρόοδο και τα εύσημα όμως, το άγχος σας σε σχέση με τα οικονομικά ζητήματα δεν παύει να υπάρχει. Πριν όμως εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας ο Ερμής θα συναντήσει την Παρασκευή τον Ουρανό στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας καλώντας σας να δείτε λίγο πιο βαθιά και να φιλοσοφήσετε ό,τι συμβαίνει. Δεν είναι ακόμη η ώρα της δράσης. Αυτή θα έρθει από την επόμενη εβδομάδα. Τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε στο «συναίσθημα» σας και να προσπαθήσετε να το αναλύσετε πιο διεξοδικά μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με τον μαχητή Άρη στον Κριό στον τομέα της καριέρας σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πείσετε τους πάντες για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αυτή την εβδομάδα θα επηρεαστείτε από την πορεία του περισσότεροι οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς θα έχετε παράλληλα και περισσότερη ένταση, αλλά και εύκολα θα εκνευρίζεστε αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλετε. Καλό θα είναι να προσέχετε και την υγεία σας αυτές τις μέρες και ειδικά κοντά στις 29/05 που ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα. Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δημιουργώντας θετικές προοπτικές τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Αυτή είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε για οικονομικά ή να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία. Με θετικές προοπτικές συνεχίζεται η εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τη φάση της ημισελήνου στους φιλικούς σας Ιχθύς στηρίζοντας τις προσπάθειες σας σε όλα τα επίπεδα. Έχετε τα εφόδια και τη δυναμική να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τα σχέδια σας, εισπράττοντας αποδοχή και αναγνώριση. Βοηθητική αυτή η φάση της Σελήνης και στα θέματα σπουδών αλλά και επαγγελματικών σχεδίων για το μέλλον. Πιθανώς ακόμη και για να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή και ένα ταξιδάκι για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Αν έχετε κάποιο φιλόδοξο σχέδιο δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε και να βάλετε αυστηρές προθεσμίες στον εαυτό σας και τους συνεργάτες σας. Μπορεί να τα καταφέρνετε περίφημα να εργάζεστε κάτω από πίεση, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να το επιδιώκετε κιόλας μόνοι σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό δίνει μια κοινωνική και εξωστρεφή διάθεση στην Παρασκευή. Αφενός θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε φίλους, να βγείτε, άλλοι να πάτε μια εκδρομή και αφετέρου μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μάλιστα ξαφνικές και απρόβλεπτες σε επίπεδο σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου φέρνοντας μια σημαντική πρόταση για τα επαγγελματικά σας ή το τέλος μιας κατάστασης σε μια ήδη υπάρχουσα πορεία και το ξεκίνημα μιας άλλης. Μπορεί να ξεκινήσατε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας και τώρα να οριστικοποιηθούν. Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη στήριξη και την εύνοια του Άρη που βρίσκεται στον Κριό, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, που σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε αυτά που θέλετε αλλά και πιο τολμηρούς και στο ρίσκο. Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στις 29/05 μπορεί να σας ξύσει κάποιες πληγές του παρελθόντος σε καταστάσεις που ενθουσιαστήκατε στο ξεκίνημα τους αλλά στην πορεία απογοητευθήκατε από το αποτέλεσμα. Μην κρίνετε όμως το «τώρα» με βάση το χθες. Το μέσον της εβδομάδας σάς βρίσκει σε μια στιγμή εσωτερικής ανησυχίας αλλά και απομόνωσης. Υπάρχει ένα άγχος για τα υλικά, οικονομικά και πρακτικά ζητήματα με την ημισέληνο στους Ιχθύς, όμως σε κάποιες περιπτώσεις οι ανησυχίες σας πηγάζουν από καταπιεσμένα συναισθήματα και τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση του Χείρωνα από τον Άρη φέρνει στο προσκήνιο τις ανασφάλειες σας προκειμένου να τις εκδιώξετε. Τα οικονομικά και πώς θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε σε μια εποχή που όλα γίνονται πιο απαιτητικά και περιορισμένα είναι το θέμα αυτών των ημερών και είναι πιθανό να σκεφτείτε κάτι που θα μπορέσετε να υλοποιήσετε και να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Ενδεχομένως κάτι που αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή την περιουσία σας. Προς την κατεύθυνση των αλλαγών και του ρίσκου έρχεται η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στον τομέα της καριέρας την Παρασκευή, που σας προτρέπει να αγκαλιάσετε τις αλλαγές κι ακόμη περισσότερο να τις σκεφτείτε πρώτοι σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Εξαιρετική όψη για να κάνετε αλλαγές και στην επαγγελματική σας εικόνα, να αξιοποιήσετε την τεχνολογία προς όφελός σας, αλλά πιθανώς και να αναζητήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση επαγγελματικά ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μολονότι η παρουσία των πλανητών στους Διδύμους σας βάζει ήδη σε μια ανησυχία σε σχέση με το μέλλον των επαγγελματικών και της καριέρας σας και σας κάνει σαφώς πιο φιλόδοξους, η παρουσία του Ερμή που εξακολουθεί να παραμένει στον φιλικό σας Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 28/05 σας καλεί να δείτε πιο σοβαρά τα θέματα της δέσμευσης σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να επωφεληθείτε από συζητήσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές είτε επαγγελματικά. Ο Άρης από τον Κριό στις 29/05 συναντά τον Χείρωνα και επηρεάζει τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας ίσως κάποια ένταση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή κάποια ανησυχία για ζητήματα υγείας που όμως θα είναι κάτι παροδικό. Στην πορεία της εβδομάδας η φάση της ημισελήνου στους Ιχθύς σας βρίσκει ενεργοποιημένους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Οι μέρες σας είναι σίγουρα γεμάτες από επαφές με φίλους, αλλά και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Παρασκευή όμως είναι φτιαγμένη στα μέτρα σας και με πολύ θετικές προδιαγραφές. Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον τομέα των ταξιδιών, της περιπέτειας και των μελλοντικών σας σχεδίων σπουδών ή δουλειάς. Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται ξαφνικά κι από εκεί που δεν το περιμένετε για να πάτε ένα ταξίδι, να πάρετε απόφαση να κάνετε ένα σεμινάριο ή να συζητήσετε μια επαγγελματική πρόταση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας και γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ανεξάρτητα από τη μακροβιότητα σας. Με αυτή την όψη δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να καταφέρετε, γι’ αυτό αξιοποιήστε την προς κάθε κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 28/05 που αφορά κυρίως σε οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και είναι πραγματικά μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε όρους χρηματοδότησης, δανείων, να δείτε τις προοπτικές μιας αγοραπωλησίας ή να υπογράψετε ένα οικονομικό συμβόλαιο. Αν είχατε συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα ή επαγγελματικές συμφωνίες είναι πολύ πιθανό να τα ολοκληρώσετε τώρα. Με τη συνεχιζόμενη πορεία του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας σαφώς οι ρυθμοί είναι έντονοι, οι επαφές με τους άλλους απαιτητικές κι εύκολα μπορεί να εκνευρίζεστε ή να χάνετε την ψυχραιμία σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την Τετάρτη με τη σύνοδο Άρη-Χείρωνα που επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιες πληγές του παρελθόντος σε μια ερωτική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να σας ζορίζουν ψυχολογικά. Όμως είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά. Συγχωρήστε και προχωρήστε παρακάτω στη ζωή σας. Με το να κάνετε ότι δεν βλέπετε κάτι δε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από αυτό. Το μέσον της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια φάση «εσωτερικότητας» και ανάγκης να αναθεωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τα σχέδια σας. Με τη φάση ημισελήνου στους Ιχθύς είναι σίγουρο πως θα κάνετε συνειδητοποιήσεις ή θα έχετε αποκαλύψεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στην πορεία. Πιθανώς να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Για άλλους μπορεί να σημαίνει μυστικές συζητήσεις και δράσεις στη δουλειά. Από την άλλη μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος αυτές τις μέρες το οποίο ενδεχομένως να σωματοποιείτε. Προσπαθήστε να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουράζεται και προσέξτε και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης. Με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο την Παρασκευή προσέξτε μη φερθείτε επιπόλαια σε μια οικονομική διαπραγμάτευση αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει ένας «πειρασμός» και να βάλετε σε κίνδυνο μια σταθερή κατάσταση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε την επιρροή πιο έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 28/05 σας βάζει σε σκέψεις δέσμευσης είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και μάλιστα με μακροχρόνια προοπτική. Αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου είναι πιθανό να κάνετε κάποιες συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή μπορεί να οριστικοποιείτε μια συνεργασία. Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε μεγαλύτερη πίεση στον χώρο της δουλειάς ή πιθανώς και κάποιες εντάσεις αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Προσοχή και σε θέματα υγείας καθώς ο Άρης πολιορκεί κι αυτό τον τομέα στην πορεία του στον Κριό. Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιο πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και σχετίζεται είτε με τη φυσική σας κατάσταση είτε και με τη δουλειά. Τώρα αναλαμβάνοντας δράση μπορείτε να το επιλύσετε. Μια πολύ φιλική ημισέληνος στους Ιχθύς μέσα στον 5ο οίκο του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών στρέφει την προσοχή σας στο μέσον της εβδομάδας στους ανθρώπους που ξεχωρίζουν για σας και αν τον τελευταίο καιρό ατόνησαν οι επαφές σας μαζί τους είναι η στιγμή να τις αναθερμάνετε. Ακόμη είναι μια καλή στιγμή να δείτε λεπτομέρειες στα πλάνα σας σε επαγγελματικό επίπεδο και να αποφασίσετε αν θέλετε να κάνετε μικρές διορθώσεις ή αλλαγές. Με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο, την κύρια όψη της Παρασκευής, είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες, οι οποίες θα ανοίξουν τον δρόμο σε προσοδοφόρες ευκαιρίες ή εναλλακτικές που δεν είχατε σκεφτεί. Ο δυναμισμός σας και η υγιής ανταγωνιστικότητα θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά καλό θα ήταν να μην τα επιδεικνύετε, γιατί το πιθανότερο είναι να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Κάποιοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση ή μια συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει κάτι νέο να σας προσφέρει και να αποφασίσετε χωριστούς δρόμους ή μια διαφορετική προσέγγιση αν επιθυμείτε να διασώσετε μεν την κατάσταση αλλά να λαμβάνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με περίεργη διάθεση ξεκινά για σας η τελευταία εβδομάδα καθώς είστε εστιασμένοι σε θέματα της δουλειάς, της υγείας και του σπιτιού. Η μεγαλύτερη ανάγκη σας είναι να ανασυγκροτηθείτε συναισθηματικά και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βοηθήσει να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας, αλλά πιθανώς να ενδιαφερθείτε πιο σοβαρά και με τα θέματα της υγείας σας και να κάνετε κάποιες επαφές με ειδικούς που μπορεί να σας βοηθήσουν στη διατροφή, την άσκηση και στη βελτίωση των δεικτών της υγείας σας γενικότερα. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ξύσει πληγές από το ερωτικό σας παρελθόν ή μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Η φάση ημισελήνου στο μέσον της εβδομάδας στους Ιχθύς στον τομέα του σπιτιού σάς ωθεί να κάνετε μικρές αλλαγές και να μην αντιμετωπίζετε το χώρο που ζείτε απλώς σαν το διάλειμμα ανάμεσα στη δουλειά και την κοινωνική σας ζωή. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες, κάντε αλλαγές ακόμη και στη διάταξη των επίπλων, ανανεώστε λίγο κάποιους χώρους και απαλλαχθείτε από οτιδήποτε δεν είναι λειτουργικό. Βρείτε ακόμη χρόνο για να συσφίξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις ή να επιλύσετε κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι βέβαια μπορεί να έχετε αγωνία για τις επαγγελματικές σας προοπτικές αυτή την περίοδο. Την Παρασκευή η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις σε μια επαγγελματική κατάσταση ή μπορεί να σκέφτεστε να ακολουθήσετε κάτι πιο εναλλακτικό για τη διατήρηση της υγείας σας. Μην καταφεύγετε σε ακραίες δίαιτες ή σπορ προκειμένου να έχετε γρηγορότερα αποτελέσματα. Κοιτάξτε μακροπρόθεσμα τα οφέλη της όποιας αλλαγής κάνετε αυτές τις μέρες. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Και πάλι πριν πείτε το «ναι» κερδίστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 28/05 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες. Εξαιρετική όψη και για βαθιές συζητήσεις με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας και πολύ βοηθητική αν θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας στη λεπτομέρεια τους. Επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αν έχετε να υπογράψετε ή να διαπραγματευτείτε όρους συμφωνιών και συμβολαίων θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα. Η σύνοδος του Άρη από τον Κριό με τον Χείρωνα στις 29/05 ξεθάβει πληγές του παρελθόντος και μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας. Ενδεχομένως κάποιο τραύμα που έχει τις ρίζες του στην παιδική σας ηλικία και δεν έχει θεραπευτεί ξαναέρχεται στην επιφάνεια προκειμένου να βρείτε τρόπους να το διαχειριστείτε και όχι να κάνετε πως δεν υπάρχει. Η εβδομάδα στη συνεχίζεται δυναμικά με την ημισέληνο στους Ιχθύς, αλλά και με πιθανές εντάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με διπλωματία. Το πρόγραμμα της εβδομάδας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, προσπαθώντας να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις και τον χρόνο που χρειάζονται οι άλλοι να τους αφιερώσετε. Αν υπάρχουν πράγματα τα οποία σκέφτεστε αλλά τόσο καιρό καταπιέζετε τον εαυτό σας και δεν τα εκστομίζετε είτε στον σύντροφό σας, είτε στους συνεργάτες ή τους φίλους σας, καλά θα κάνετε να πάρετε την απόφαση να τα συζητήσετε. Η ειλικρίνεια δεν σας απομακρύνει από τους άλλους αν την εκφράσετε με τακτ. Αν πάλι σας βγει η συμπονετική σας πλευρά ή σας κυριεύσουν οι ανασφάλειες και δεν μιλήσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στενοχωρήσετε και πάλι τον εαυτό σας. Η Παρασκευή έρχεται με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό και οι πειρασμοί θα αφθονούν. Καταρχάς για σας είναι μια όψη καλοπέρασης αφού θα ψάχνετε την ικανοποίηση παντού από αυτό που θα φάτε, μέχρι το μέρος που θα πάτε να διασκεδάσετε ή τον τόπο που θα επισκεφτείτε αν κάνετε μια εκδρομή για το γουηκέντ. Από την άλλη, αυτή η όψη φέρνει έναν αέρα πειραματισμού και στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι απίθανος ένας κεραυνοβόλος έρωτας αλλά και μια ξαφνική απόσταση από το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 28/05 ο Ερμής συναντά σε μια αρμονική όψη εξαγώνου τον Κρόνο καθιστώντας τη μέρα ιδανική για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, σε συμφωνίες ή σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα που σας έχει δημιουργήσει άγχος θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα και να ξενοιάσετε. Η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στις 29/05 στον Κριό εφιστά την προσοχή σας στις επαφές σας με στενούς συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Προσπαθήστε ακόμη κι αν έχετε να πείτε κάτι αρνητικό να το κάνετε με τακτ και διπλωματία κι όχι να πληγώσετε την άλλη πλευρά. Από την άλλη μπορεί να βρεθείτε εσείς στη θέση του αποδέκτη μιας κριτικής ή μιας κουβέντας που μπορεί να οξύνει κάποιες ανασφάλειες μέσα σας αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Η ημισέληνος στους Ιχθύς στην πορεία της εβδομάδας σας βρίσκει αποφασισμένους να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, προκειμένου να δρομολογήσετε τα σχέδια σας και να υλοποιήσετε όποιες αποφάσεις έχετε πάρει. Στόχος σας μπορεί να είναι η ικανοποίηση των αναγκών ενός ατόμου που αγαπάτε, όπως του συντρόφου σας, του παιδιού σας, ενός μέλους της οικογένειας, το οποίο αισθάνεστε πως θέλετε να βοηθήσετε. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για θέματα επενδύσεων ή πώς μπορείτε ακόμη και τις μικρές σας οικονομίες να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Την εβδομάδα αυτή πιθανώς να υπάρξουν συζητήσεις και προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος με μακροπρόθεσμα οφέλη. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης από τον Κριό θα υποστηρίζει το ζώδιο σας μέχρι τις 09/06 και θα σας δίνει το πάνω χέρι σε διαπραγματεύσεις. Αντίθετα η Παρασκευή δεν προσφέρεται για οικονομικές κινήσεις, καθώς ο Ερμής συναντά σε σύνοδο τον Ουρανό στον Ταύρο σε κόντρα με το ζώδιο σας προσδίδοντας αστάθεια στις μέρες και τάση παρορμητικών κινήσεων. Μπορείτε παρόλα αυτά να εκμεταλλευτείτε την όψη αυτή προκειμένου να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας, να το ανακαινίσετε, να κάνετε αλλαγές ζωντανεύοντας τον χώρο που ζείτε. Δεν είναι απίθανο να μάθετε κάποια νέα από ένα συγγενικό σας πρόσωπο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας που να δώσουν μια άλλη τροπή σε μια οικογενειακή ιστορία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο και έτοιμο να σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 28/05 έχετε μια ιδιαίτερη πνευματική δυναμική και εξυπνάδα να κάνετε εξαιρετικές διαπραγματεύσεις και ευνοϊκές συμφωνίες. Με τον ίδιο τρόπο που το διάστημα αυτό μπορεί να ασκείτε επιρροή στους άλλους, δεν αποκλείεται να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας επηρεάσει βαθιά μέσα από κάποια ιδέα ή ένα σχέδιο, αλλά μπορεί επίσης να είναι η αρχή μιας φιλίας ή μιας επιτυχημένης συνεργασίας αν είστε γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου. Μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική αν υπογραφτεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Τα οικονομικά θα είναι στο μυαλό σας με τη σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα στον Κριό και μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια για την πορεία τους. Ή μπορεί η όψη αυτή να σας θυμίσει μια κατάσταση οικονομικής αβεβαιότητας του παρελθόντος που έχει γράψει μέσα σας. Μην μπερδεύετε όμως το παρελθόν με το παρόν! Η ημισέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο σας και κανείς άλλος δε θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τις πληροφορίες ή να καθοδηγήσει τις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις προς όφελος του, απ’ ό,τι εσείς. Τις ημέρες αυτές μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας καθώς οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα αξιόπιστο άτομο, βρίσκοντας έτσι συμμάχους και υποστηρικτές στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Ευνοεί επίσης οποιαδήποτε κατάσταση απαιτεί έρευνα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ανακαλύψετε μυστικά και υπόγειες ενέργειες. Στο μέσον της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα και να θέλετε να τα εκφράσετε. Πιθανώς να υπάρχουν και κάποιες εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού. Την Παρασκευή ο Ερμής θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Ουρανό στον Ταύρο και θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που είχατε καιρό να μιλήσετε, αλλά και να πάτε μια εκδρομή για το γουηκέντ. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε απρόοπτες συναντήσεις ή κάποιες ειδήσεις που ενδεχομένως να ανατρέπουν κάποια σχέδια σας.

ΠΗΓΗ: Asibiliou.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top