Υπηρεσία Καταναλωτών: Προχώρησε σε ανάκληση προϊόντων από τον ιστότοπο TEMU

Υπηρεσία Καταναλωτών: Προχώρησε σε ανάκληση προϊόντων από τον ιστότοπο TEMU

Κατάλογος παιχνιδιών που πωλούνται στο διαδικτυακό ιστοτόπο αγορών TEMU αλλά έχουν ανακληθεί έχει αναρτηθεί στον εν λόγω ιστότοπο, σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.

Ως αρμόδια αρχή στην Κύπρο για τη λειτουργία και διαχείριση του Ευρωπαϊκού Συστήματος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Επικίνδυνα Προϊόντα που δεν είναι τρόφιμα και έχοντας ως στόχο την προώθηση της ασφάλειας κυρίως των παιδιών, η Υπηρεσία πληροφορεί τους καταναλωτές ότι στον διαδικτυακό ιστότοπο αγορών TEMU έχει αναρτηθεί μια λίστα παιχνιδιών που πωλούνται στον εν λόγω ιστότοπο και έχουν ανακληθεί, για τα οποία, ωστόσο, το Temu δεν διαθέτει λίστα επαφών όλων των καταναλωτών που τα έχουν αγοράσει και, ως εκ τούτου, δεν θα καταστεί δυνατή η απευθείας ενημέρωσή τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα επικίνδυνα προϊόντα και για τους λόγους ανάκλησής τους στην ιστοσελίδα του TEMU στις «Ειδοποιήσεις για την ασφάλεια προϊόντων».

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει αυτά τα προϊόντα από το TEMU να σταματήσουν άμεσα να τα χρησιμοποιούν και να ενημερωθούν μέσα από τον παραπάνω σύνδεσμο αναφορικά με την πολιτική του TEMU για τα ανακληθέντα προϊόντα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE