LIFESTYLE

Άντε να δεις η ψωνάρα! Ο Σπαλιάρας μας κατηγορεί επειδή τον… Διαβάστε τι λέει με θράσος (VIDEO)

Άντε να δεις η ψωνάρα! Ο Σπαλιάρας μας κατηγορεί επειδή τον… Διαβάστε τι λέει με θράσος (VIDEO)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο από όλους το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Αφορμή ήταν η δήλωση του πως έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες. Μετά από αυτό ακολούθησαν πολλές συνεντεύξεις και πολλά σχόλια που γίνονταν αυτόματα το Νο1 θέμα συζήτησης.

Η κάμερα του Happy Day πέτυχε τον Γιάννη Σπαλιάρα σε νυχτερινή έξοδο. Η δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε: «Έπεσε όλος ο κόσμος πάνω σου και όλοι σε παρομοίωσαν… έχεις ακούσει πάρα πολλά αυτόν τον καιρό».

Το πρώην μοντέλο φαίνεται πως δεν θέλει πλέον να δώσει συνέχεια και φανερά ενοχλημένος, απάντησε χαρακτηριστικά: «Εντάξει τα έχω πει, τα έχω ξαναπεί, οπότε προχωράμε παρακάτω. Οπότε εντάξει δεν θέλω να πω κάτι, ευχαριστώ».

Δείτε το video που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha:

Σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Σπαλιάρας ξέσπασε κατά τους δημοσιογράφους και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε

«Αυτό το καλοκαίρι σιχάθηκα το χώρο που βρίσκομαι τόσα χρόνια ,κουράστηκα να βλέπω να αλλάζουν τις δηλώσεις μου κάποιοι “δημοσιογράφοι” και να παρουσιάζουν μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ..γράφουν οτι ξινίζω μπροστά στην κάμερα ενώ χαμογελάω ..και παρά πολλά άλλα ..ασχοληθείτε με κάτι άλλο επιτέλους ..ή σταματήστε να παραμυθιάζεται τον κόσμο».

peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top