ΠΑΡΑ-THEMA

Έγραψε ιστορία ο Ηλίας Βαττής! Πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα - Βίντεο

Έγραψε ιστορία ο Ηλίας Βαττής! Πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα - Βίντεο

Το πρώτο γκολ στην ιστορία του Κισσαμικού στην Football ήρθε δια..ποδός Ηλία Βαττή. Ο 28χρονος Κύπριος επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, μόλις στο 6ο λεπτό και γράφτηκε στην ιστορία.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο Λεμεσιανός ποδοσφαιριστής ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο ισόπαλο 2-2 της ομάδας του εκτός έδρας με τον Α.Ο Τρίκαλα, έχοντας πολύ καλή απόδοση. Στο 6ο λεπτό μάλιστα μετά από ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 0-1.

Ο Ηλίας Βαττής έχει για αρχηγό του στην ομάδα του Κισσαμικού, τον πολύ γνωστό μας από το πέρασμα του σε Σαλαμίνα και Ερμή Αραδίππου Γιάννη Ταραλίδη, ενώ συμπαίκτης του είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αγ. Νάπας Φαμπρίτσιο Πότσι.

Το γκολ που σημείωσε ο Βαττής ήταν το πρώτο του στην Ελλάδα καθώς και το πρώτο που δέχτηκε ο Διονύσης Χιώτης μετά την επιστροφή του στα Ελληνικά γήπεδα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top