ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιώσιμη διευθέτηση του κυπριακού προς όφελος όλων των Κυπρίων λέει η Μόσχα

Βιώσιμη διευθέτηση του κυπριακού  προς όφελος όλων των Κυπρίων  λέει η Μόσχα

Η Ρωσία θα συνεχίσει να εργάζεται για βιώσιμη διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος προς όφελος όλων των Κυπρίων, χωρίς καμιά έξωθεν πίεση, δηλώνει ο Πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν σε συγχαρητήριο μήνυμα με την ευκαιρία της ημέρας ανεξαρτησίας της Κύπρου.

`Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που στάληκε στα ΜΜΕ από το ΓΤΠ, στο μήνυμα ο Πρόεδρος Πούτιν απευθυνόμενος στον Πρόεδρο Αναστασιάδη τονίζει ότι  οι ρωσο-κυπριακές σχέσεις, που βασίζονται σε μακρόχρονη παράδοση φιλίας, πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας, έχουν αναπτυχθεί κατά τρόπο θετικό.
"Αυτό έχει πλήρως επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των πρόσφατων συναντήσεων μας στη Μόσχα", αναφέρει.

Ο Ρώσος Πρόεδρος εκφράζει ακόμη βεβαιότητα ότι με κοινές προσπάθειες "θα προωθήσουμε περαιτέρω τους αμοιβαίως επωφελείς δεσμούς μας σε διάφορους τομείς".

"Θα ήθελα επίσης να επαναβεβαιώσω ότι η Ρωσία θα συνεχίσει με συνέπεια να υποστηρίζει μια δίκαιη, συνολική, βιώσιμη διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος προς όφελος όλων των Κυπρίων, χωρίς καμιά έξωθεν πίεση. Σας εύχομαι καλή υγεία και επιτυχία και σε όλους τους συμπατριώτες σας ευημερία", καταλήγει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Πούτιν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top