Ο Γιώργος Νταλάρας κλείνει τη σεζόν του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Ο Γιώργος Νταλάρας κλείνει τη σεζόν του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Ο Γιώργος Νταλάρα είναι ο φιλοξενούμενος στο τελευταίο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ της σεζόν, την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 18.45, στον ALPHA Κύπρου. Ο σπουδαίος ερμηνευτής του ελληνικού τραγουδιού μιλάει για τη σχέση του με την Κύπρο και τις ιστορικές συναυλίες του «Τραγουδώ για την άμυνα, τραγουδώ για την Κύπρο».

Ο Τάσος Τρύφωνος με αφορμή της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή επέλεξε να βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον καλλιτέχνη που ταύτισε όσο κανείς το όνομα του με τους αγώνες της Κύπρου.

Σε μια εκπομπή-αφιέρωμα που θα μπορούσε να έχει τίτλο «Ο Γιώργος Νταλάρας και η Κύπρος», ο διαχρονικός τραγουδιστής καταθέτει τις απόψεις του και τη δική του οπτική για το κυπριακό, αλλά και για την Κύπρο του χτες και του σήμερα γιατί όπως λέει και στην εκπομπή: «άλλο να τραγουδάς στην Κύπρο και άλλο να τραγουδάς για την Κύπρο». Η εκπομπή είναι διανθισμένη από σπάνιο οπτικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του Γιώργου Νταλάρα. Μην την χάσετε!

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, με τον Γιώργο Νταλάρα, την Κυριακή 23 Ιουνίου, στις 18.45.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE