Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Ο δικηγόρος, ο οποίος πλέον διαβιεί στη ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί ενώ χθες Παρασκευή (21/6) είχε επισκεπτήριο από την πρώην σύζυγό του και τις δύο κόρες του, οι οποίες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία.

Την ίδια ώρα το θύμα της επίθεσης, η κυρία Πολυζωγοπούλου, βρίσκεται ακόμη σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ, όπως έγινε γνωστό, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις επόμενες νομικές κινήσεις της.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr σκοπεύει να καταθέσει αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ έχει ομολογήσει ότι χτύπησε τη σύζυγό του το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδινή έξοδο.

Αίτηση αποφυλάκισης ετοιμάζει ο Λύτρας

Από τη μεριά του, ο προφυλακισθείς ποινικολόγος σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζεται να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισής του, ως έχει το δικαίωμα να κάνει, το επόμενο δεκαήμερο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η αίτηση πρόκειται να κατατεθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο θα την κρίνει με βούλευμά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE