Στα €1,36 δις η συνολική αποπληρωμή ΚΕΔΙΠΕΣ προς κράτος μετά την καταβολή €60 εκ.

Στα €1,36 δις η συνολική αποπληρωμή ΚΕΔΙΠΕΣ προς κράτος μετά την καταβολή €60 εκ.

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2024 καταβολή σε μετρητά ποσού €60 εκ., που είχε ήδη εξαγγελθεί στην τελευταία ανακοίνωση Προόδου Διαχείρισης Εργασιών της ΚΕΔΙΠΕΣ για το Α’ Τρίμηνο του 2024 και αφορά στις ταμειακές ροές του Β΄ Τριμήνου 2024, στα πλαίσια της αποπληρωμής της κρατικής βοήθειας που έλαβε η πρώην Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ, το συνολικό ποσό αποπληρωμής σε μετρητά για το 2024, ανέρχεται στα €200 εκ.

Από το 2018 που ξεκίνησαν οι εργασίες της ΚΕΔΙΠΕΣ, το συνολικό ποσό αποπληρωμής σε μετρητά έναντι της κρατικής βοήθειας ανέρχεται σε €1,36 δις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE