Φορτηγό «θέρισε» πασσαλάκια και πινακίδες στην παλιά Λευκωσία – «Τύφλα» στο μεθύσι ο οδηγός - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Φορτηγό «θέρισε» πασσαλάκια και πινακίδες στην παλιά Λευκωσία – «Τύφλα» στο μεθύσι ο οδηγός - Δείτε το απίστευτο βίντεο

Φορτηγό πήρε σβάρνα πασσαλάκια και πινακίδες στην παλιά Λευκωσία ξημερώματα Κυριακής (30/06).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, 39χρονος τύφλα στο μεθύσι οδηγούσε ελαφρύ φορτηγό στα στενά της οδού Ριγένης στην παλιά Λευκωσία δίπλα από την οδό Λήδρας και γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, προσέκρουσε σε μεταλλικά πασσαλάκια και πινακίδες σήμανσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο έσπευσαν μέλη της, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε ο 39χρονος έδειξε ένδειξη 84 mg/100.

Ο οδηγός συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE