Λευκωσία: Συνελήφθη αστυνομικός για υπόθεση βιασμού - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Λευκωσία: Συνελήφθη αστυνομικός για υπόθεση βιασμού - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Μια υπόθεση με την εμπλοκή αστυνομικού βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του τμήματος που διερευνά υποθέσεις βίας στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o αστυνομικός συνελήφθη για υπόθεση βιασμού, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του για τέσσερις ημέρες.

Η σύλληψη του αστυνομικού, ήρθε μετά την καταγγελία της συζύγου του, η οποία ισχυρίστηκε πως άσκησε βία σε βάρος της και ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά την θέληση της.

Ο εν λόγω αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διερευνάται τόσο ποινική όσο και πειθαρχική υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

Σαφή και προκλητική μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής στο Κυπριακό σηματοδότησε η ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE