Ελλάδα: Ξέχασαν τον 23χρονο ΑμεΑ γιο τους στο αυτοκίνητο και πέθανε από θερμοπληξία

Ελλάδα: Ξέχασαν τον 23χρονο ΑμεΑ γιο τους στο αυτοκίνητο και πέθανε από θερμοπληξία

Κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται να έπαθε θερμοπληξία στην Εύβοια. Τον 23χρονο, είχαν αφήσει επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητό τους, οι γονείς του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή ο νεαρός κατέληξε ο βράδυ της Κυριακής. Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, ζούσε με την οικογενειά του στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Οι γονείς του διατηρούν κατάστημα εστίασης στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE