Trump Media: Στα ύψη οι μετοχές μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Άνοδος έως 67%

Trump Media: Στα ύψη οι μετοχές μετά την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Άνοδος έως 67%

Οι μετοχές της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης του Ντόναλντ Τραμπ σημείωσαν άνοδο στις πρώτες συναλλαγές της Δευτέρας, μετά την αποτυχημένη δολοφονική επίθεση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, «βάζοντας πλάτη» στην προσπάθεια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Η μετοχή της Trump Media & Technology Group σημείωσε άνοδο 67% στα 50 δολάρια περίπου κατά την προσυνεδριακή διαπραγμάτευση, θέτοντας την εταιρεία σε τροχιά εξάλειψης της πτώσης 37% από τα τέλη Μαΐου.

Οι μετοχές ήταν ευμετάβλητες από το ντεμπούτο τους τον Μάρτιο, καθώς οι έμποροι αντιδρούσαν στις μεταβαλλόμενες πιθανότητες του Τραμπ και του προέδρου Τζο Μπάιντεν να κερδίσουν την προεδρική κούρσα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Τραμπ, ο οποίος πυροβολήθηκε σε συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, είδε τις πιθανότητές του να κερδίσει μια δεύτερη θητεία να αυξάνονται μετά την επίθεση, σύμφωνα με τα στοιχεία της PredictIt.

Η Trump Media κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του διαχειριστή της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, η οποία ξεκίνησε μετά την απαγόρευση του Τραμπ από σημαντικούς ιστότοπους μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο το 2021. Οι υπόλοιπες μετοχές ανήκουν κυρίως σε ιδιώτες επενδυτές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE