Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια από τη θάλασσα του Ρεθύμνου

Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια από τη θάλασσα του Ρεθύμνου

Ένας ακόμα πνιγμός σημειώθηκε στις θάλασσες της Κρήτης κινητοποιώντας τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν μία 71χρονη γυναίκα την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα του Ρεθύμνου έχασε τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη γυναίκα μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή τελικά η 71χρονη δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 71χρονη είχε καταγωγή από τη Μολδαβία και απολάμβανε τις διακοπές της στο νησί.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE