Προσέξτε! H Apple προειδοποιεί για τα μαϊμού iPhone σε Ελλάδα και Κύπρο

Προσέξτε! H Apple προειδοποιεί για τα μαϊμού iPhone σε Ελλάδα και Κύπρο

Συγκεκριμένα αναφέρεται στα λεγόμενα "Refurbished iPhone" που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά δεν είναι ανακατασκευασμένα iPhone από την Apple, όπως επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή του ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων της Apple, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η iSquare εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει ευθέως ότι «προϊόντα της Apple που αναφέρονται ως ανακατασκευασμένα από την ίδια την Apple (Refurbished by Apple), δεν έχουν καμία σχέση με τα αυθεντικά προϊόντα της Apple».

Μιλώντας στο tech.in.gr, η κα Κουτσουρέλη, διευθύντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας και μέλος του ΔΣ του Ομίλου Quest, χαρακτήρισε «καθαρή εξαπάτηση του κοινού» την διάθεση των επίμαχων προϊόντων ως ανακατασκευασμένων από την Apple και ξεκαθάρισε ότι ο επίσημος διανομέας θα απαιτήσει να σταματήσει η πρακτική αυτή.

H iSquare εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και επισημαίνει το μεγάλο κίνδυνο εξαπάτησής τους, δεδομένου ότι τα προϊόντα αυτά, δεν είναι ανακατασκευασμένα από την Apple, δεν περιέχουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την λειτουργία τους (όπως φορτιστή, ακουστικά, καλώδιο σύνδεσης με υπολογιστή, χρήσιμες πληροφορίες, κτλ) και κυρίως δεν καλύπτονται από εγγύηση της Apple.

Σε περίπτωση πιθανής βλάβης ο καταναλωτής δεν έχει την κάλυψη της Apple, μέσω των εξουσιοδοτημένων από αυτήν service providers (http://www.isquare.gr/service).

Η iSquare επαναλαμβάνει τι σημαίνει Refurbished από την Apple:

Τα αυθεντικά προϊόντα της Apple περιέχουν πάντοτε τα εξής στοιχεία:

1. Έχουν συγκεκριμένα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει προδιαγράψει η ίδια η Apple για τα προϊόντα της

2. Φέρουν πάντοτε την Εγγύηση της Apple. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε δήθεν ανακατασκευασμένα από την Apple προϊόντα που δεν φέρουν την εγγύηση της Apple, αλλά ενδεχομένως κάποιου τρίτου, αποσκοπούν στην εξαπάτηση του καταναλωτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE