ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται για στενότερες σχέσεις ΕΕ με Αρμενία»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται για στενότερες σχέσεις ΕΕ με Αρμενία»

Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της στην ΕΕ για στενότερες σχέσεις με την Αρμενία, ενισχύοντας την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα, ανέφερε την Πέμπτη το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανάρτησή του στο 'Χ', το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι οι αποφάσεις της ΕΕ για την παροχή βοήθειας μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού για την Ειρήνη (EPF) στην Αρμενία και την έναρξη διαλόγου για την ελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων είναι σημαντικά βήματα προόδου στους δεσμούς του μπλοκ με την Αρμενία.

«Η Κύπρος θα συνεχίσει να εργάζεται με τους εταίρους της στην ΕΕ για στενότερες σχέσεις με την Αρμενία, ενισχύοντας την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα», σημειώνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE