Τυλίχθηκε στις φλόγες κτίριο στο κέντρο της Λευκωσίας - Εκτεταμένες ζημιές

Τυλίχθηκε στις φλόγες κτίριο στο κέντρο της Λευκωσίας - Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 28 περιστατικά, 13 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττη, στις 06:52 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με συνολικάτέσσερα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο διώροφης οικοδομής στην Λεωφ Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία.

Το κτίριο ήταν εγκαταλελειμμένο, χωρίς ενοίκους. Έγινε έρευνα σε όλο το κτίριο για εντοπισμό τυχόν παγιδευμένων ατόμων ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Έγινε κατάσβεση της πυρκαγιά στο διαμέρισμα από τα μέλη μας με την χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Το διαμέρισμα υπέστει εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE