Ανείπωτη θλίψη σε ΔΕΦΑ και ΑΗΚ – Πέθανε ο Αντώνης Πατσαλής - «Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του »

Ανείπωτη θλίψη σε ΔΕΦΑ και ΑΗΚ – Πέθανε ο Αντώνης Πατσαλής - «Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του »

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς, φίλους καθώς και στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, ο θάνατος του Αντώνη Πατσαλή ο οποίος διετέλεσε Αν. Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ.  

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, «Η Οικογένεια της ΑΗΚ αποχαιρετά ένα αξιόλογο στέλεχος του Οργανισμού που, μέσα από την επαγγελματική του διαδρομή, άφησε τη δική του σφραγίδα. Με την προσωπικότητα και την εγκαρδιότητά του κέρδισε όλους τους συνεργάτες του σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Με βαθύτατη θλίψη ενημερώνουμε ότι έφυγε χθες από τη ζωή ο Αντώνης Πατσαλής ο οποίος διετέλεσε Αν. Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ.  

Η Οικογένεια της ΑΗΚ αποχαιρετά ένα αξιόλογο στέλεχος του Οργανισμού που, μέσα από την επαγγελματική του διαδρομή, άφησε τη δική του σφραγίδα. Με την προσωπικότητα και την εγκαρδιότητά του κέρδισε όλους τους συνεργάτες του σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.  Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του αφήνοντας ένα ισχυρό θετικό συνολικό αποτύπωμα στην ΑΗΚ.    

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE