Χαμηλές πτήσεις πτητικών μέσων εντός του FIR Λευκωσίας - Ποιος ο λόγος

Χαμηλές πτήσεις πτητικών μέσων εντός του FIR Λευκωσίας - Ποιος ο λόγος

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με τις ΗΠΑ, από τις 6 έως τις 9 Αυγούστου 2024, κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, θα διεξάγονται εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντός του FIR Λευκωσίας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν επεισόδια αεράμυνας, με χαμηλές πτήσεις πτητικών μέσων.

Στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες θα συμμετέχουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE