ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λακαταμίτες VS Ανθουπολίτες μαθητές σκοτώνονται στο ξύλο - Έδειραν μέχρι και καθηγητή!

Λακαταμίτες VS Ανθουπολίτες μαθητές σκοτώνονται στο ξύλο - Έδειραν μέχρι και καθηγητή!

Κλίκες μαθητών από την Λακατάμια και την Ανθούπολη συμπεριφέρονται ως άτομα της νύχτας και επιλύουν τις «διαφορές» τους μέσα και έξω από τα σχολεία!

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει σε σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», διαστάσεις βεντέτας έχει πάρει κόντρα μεταξύ δυο ομάδων μαθητών.

Οι Λακαταμίτες αυτοαποκαλούμενοι ως «Δ.ΝΤΟΥ» και οι μαθητές από την Ανθούπολη οι «ΙΚΑ», εμπλέκονται σε συμπλοκές, παίζοντας ξύλο, γράφοντας αισχρόλογα η μια ομάδα για την άλλη σε τοίχους σχολείων καθώς και δημιουργώντας καταστάσεις ζούγκλας στα σχολεία τους.

Στις 25/9/2015, η κλίκα της Ανθούπολης περίπου 15 άτομα πήγε στο Λύκειο της Λακατάμιας για να ζητήσουν τον λόγο από τον «αρχηγό» των Λακαταμιτών. Η αφορμή ήταν πως στο δικό τους σχολείο βρήκαν γραμμένα αισχρόλογα για την μητέρα του «αρχηγού» των «ΙΚΑ».

Ακoλούθησε ξύλο μεταξύ περίπου 50 μαθητών, πετροβολισμός και χάος στο σχολείο. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και όταν κατέφτασε οι εξωσχολικοί διέφυγαν πηδώντας από τα κάγκελα, χτυπώντας και έναν καθηγητή!

Στις 2/10/2015 οι δυο ομάδες μαθητών βρέθηκαν σε cafe προκαλώντας φασαρία, ενώ στις 5/10 έγινε διάρρηξη στο Λύκειο Λακατάμιας, αναγράφοντας συνθήματα για το οικογενειακό περιβάλλον συγκεκριμένων μαθητών.

Στις 6/10, συνελήφθει ο «αρχηγός» της ομάδας «Δ.ΝΤΟΥ», ενώ χθες Τετάρτη 7/10, παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης του διάρκειας έξι ημερών.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top