ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι! Τυχαία η Αστυνομία βρήκε το πτώμα του

Λεμεσός: 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι! Τυχαία η Αστυνομία βρήκε το πτώμα του

Mόνος και αβοήθητος άφησε την τελευταία του πνοή 41χρονος, που λόγω οικονομικών και άλλων προβλημάτων είχε βρει καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένη οικία στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 41χρονος εντοπίστηκε αναίσθητος γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης (8/10)  σε εγκαταλελειμμένη οικία σε πάροδο στην οδό Καραϊσκάκη στην Παλιά Λεμεσό και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που όμως όταν έφτασε ήταν ήδη αργά καθώς ο αλλοδαπός άντρας δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία για την διεξαγωγή έρευνας, γύρω από τα αίτια του θανάτου του, αποκλείοντας στη συνέχεια την εγκληματική ενέργεια αφού δεν βρέθηκαν κακώσεις στο άψυχο σώμα του 41χρονου. 

Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στη σκηνή έκρινε πως δεν είναι απαραίτητη η παρουσία και έτσι τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διακριβωθούν αύριο μετά την νενομισμένη νεκροψία στη σορό του.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόσωπο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, ενώ αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Μάλιστα, ο θάνατος του διαπιστώθηκε τυχαία αφού οι Αστυνομικοί είχαν πάει στο μέρος όπου διέμενε για να του κάνουν παρατήρηση, καθώς ο 41χρονος ενοχλούσε λεκτικά γειτόνισσά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top