Χρυσά διαβατήρια: Στο εδώλιο πρώην Υπουργός - Καταχωρήθηκε υπόθεση στο Δικαστήριο

Χρυσά διαβατήρια: Στο εδώλιο πρώην Υπουργός - Καταχωρήθηκε υπόθεση στο Δικαστήριο

Στο εδώλιο βρίσκεται πρώην Υπουργός αναφορικά με το σκάνδαλο των «χρυσών διαβατήριων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Υπουργός θα βρεθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αφού καταχωρήθηκε υπόθεση σε βάρος του την περασμένη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι, η υπόθεση αφορά συνολικά οκτώ φυσικά και δύο νομικά πρόσωπα, τα οποία αντιμετωπίζουν αντιμετωπίζουν αδικήματα μεταξύ των οποίων, διαφθοράς, δεκασμού, συνομωσίας για καταδολίευση και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση αναμένεται να παραπεμφθεί για δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου εντός των επόμενων ημερών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE