Ελλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στη Σητεία

Ελλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στη Σητεία

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Σητείας, όταν ηλικιωμένος αλλοδαπός άντρας υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο συνέχισε μόνο του την πορεία του και χτύπησε σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα, πριν τελικά ακινητοποιηθεί.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες για την ανάνηψη του 75χρονου άντρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο αυτοκίνητο επέβαινε και μία 59χρονη η οποία υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο θώρακα.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς παράμετροι του περιστατικού. Η ανακοπή που υπέστη ο οδηγός φαίνεται πως ήταν η αιτία της απώλειας του ελέγχου του οχήματος, με τραγική κατάληξη τον θάνατό του.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE