Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

Σε ανέκδοτο έχει μετατραπεί η καθημερινότητα των Υπαλλήλων του Υφυπουργείου Μετανάστευσης, με τις συνεχείς αλλαγές και τις… μετακομίσεις  από το ένα γραφείο στο άλλο.

Υπαλληλοι που έργαζονται στο τμήμα πολιτογραφήσεων του Υπουργειου Εσωτερικών, έλαβαν οδηγίες- πριν από λίγα λεπτά, να αποχωρήσουν από τους χώρους που τους τοποθέτησαν (πριν λίγο καιρό) και να μεταφερθουν στα container που έφεραν στο πάρκινγκ.

Οι εργαζόμενοι είναι αναστατωμένοι και όπως μας μεταφέρει έγκυρη πηγή, αδυνατούν να εργαστουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πολλοι εξ αυτών δεν έχουν καν πρόσβαση στα συστήματα για τις πολιτογραφήσεις, παρα μόνο σε όσα αρχεία πρόλαβαν να τυπωθούν μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και κάνουν «κατάληψη» σε διπλανά γραφεία ή ακόμη και σε αίθουσες συνεδριάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE