ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μαμά, μπαμπά να με περιμένετε…» Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα νεαρού Κύπριου οδηγού…

«Μαμά, μπαμπά να με περιμένετε…» Διαβάστε το συγκλονιστικό γράμμα  νεαρού Κύπριου οδηγού…

Ένας Κύπριος φοιτητής δημοσίευσε το πιο κάτω κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Μαμά, Μπαμπά ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...! Εγώ, που πολλές φορές σκεφτόμουνα μόνο τον εαυτό μου όταν έβγαινα σε εξόδους κι όχι το καρδιοχτύπι το δικό σας μέχρι τα ξημερώματα, τώρα καθώς μεγαλώνω και μεγαλώνετε, σκέφτομαι πάνω απ' όλα ΕΣΑΣ...!

ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, γιατί υπόσχομαι όταν κρατάω το ρημάδι το ΤΙΜΟΝΙ, να μην κάνω της ξερής μου, να μην έχω ίχνος ποτού πάνω μου, να μην περνάω με ΚΟΚΚΙΝΟ, να μην προσπερνάω εκεί που δεν επιτρέπεται, να μην κάνω ΒΛΑΚΕΙΕΣ απλά για να γελάσω εγώ κι όσοι βρίσκονται στο αυτοκίνητο μου...! Γιατι ξέρω πως όσες φορές κι αν σας πω ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ, ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ, εσείς θα ησυχάσετε μόνο όταν ακούσετε τα κλειδιά να γυρνάνε πάνω στην πόρτα!

Γιατί δεν θέλει πολύ για να γίνει το ΚΑΚΟ κι όταν γίνει, επιστροφή δεν υπάρχει. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ απλά να κόψω από βλακεία το νήμα της ζωής μου, το νήμα της ζωής οποιουδήποτε άλλου οδηγού στον δρόμο, να τερματίσω τις ΕΛΠΙΔΕΣ σας για ζωή ή τις ελπίδες άλλων γονιών για τα παιδιά τους...! Υπόσχομαι πως κάθε νύχτα θα ακούτε το δικό μου κλειδί στην πόρτα γιατι πάντα θα φροντίσω να επιστρέφω σε 'σας ΑΣΦΑΛΗΣ. Εσείς που μου δώσατε ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. Δεν θα σας την στερήσω."

Πρέπει να καταλάβουμε πως όταν οδηγάμε, έχουμε ΧΡΕΟΣ και ΕΥΘΥΝΗ, όχι μόνο απέναντι στην ζωή μας αλλά και στην ζωή τόσων άλλων με τους οποίους μοιραζόμαστε τον δρόμο.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.

Chnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top