Βαφεάδης για χάος στα αεροδρόμια: «Χρονιά ρεκόρ - Θα έχουμε αυτά τα προβλήματα για τα επόμενα τρία χρόνια»

Βαφεάδης για χάος στα αεροδρόμια: «Χρονιά ρεκόρ - Θα έχουμε αυτά τα προβλήματα για τα επόμενα τρία χρόνια»

Παρέμβαση στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», έκανε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Μιλώντας για τη χαώδη κατάσταση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, σημείωσε ότι «και φέτος έχουμε μια χρονιά ρεκόρ όσον αφορά την επιβατική κίνηση», ωστόσο συνέχισε, «είναι μια κατάσταση η οποία είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι πολλοί από τους τουρίστες δεν κάνουν πλέον check in στα αεροδρόμια».

Παράλληλα, σημείωσε ότι, «γίνεται προσπάθεια ώστε να ξεκινήσει η δεύτερη φάση των υποδομών του αεροδρομίου» και πρόσθεσε ότι «θα έχουμε αυτά τα προβλήματα για τα επόμενα τρία χρόνια και θα πρέπει να βρούμε λύσεις για αυτά τα θέματα».

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι, στον χώρο των αφίξεων θα εφαρμοστούν νέες ρυθμίσεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα, θα διαχωριστούν εντελώς οι Ευρωπαίοι Πολίτες από τους πολίτες από τις τρίτες χώρες, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE