Ανατράπηκε η μοτοσικλέτα του και τραυματίστηκε - Σοβαρό τροχαίο με 38χρονο στα Λεύκαρα

Ανατράπηκε η μοτοσικλέτα του και τραυματίστηκε - Σοβαρό τροχαίο με 38χρονο στα Λεύκαρα

Ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στις 8:40 το πρωί της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, «μοτοσικλέτα που οδηγούσε Ελληνοκύπριος 38 ετών στον δρόμο Λευκάρων -  Βαβατσινιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανατράπηκε εκτός δρόμου και ο οδηγός της τραυματίστηκε».

Σημειώνεται πως «έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη».

Ο οδηγός «ο οποίος φορούσε προστατευτικό κράνος φέρει κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του αλλά η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου και θα κρατηθεί στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας».

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Λευκάρων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE