Κλάπηκαν κινητά χιλιάδων ευρώ από το Mall - Πέρασαν χειροπέδες σε 32χρονο

Κλάπηκαν κινητά χιλιάδων ευρώ από το Mall - Πέρασαν χειροπέδες σε 32χρονο

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 32χρονου εξέδωσε την Κυριακή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 11.10.24 καταγγέλθηκε από 32χρονο υπεύθυνο ασφαλείας πολυκαταστήματος, που διατηρεί υποκατάστημα στο Kings Avenue Mall, ότι είχε διαπιστωθεί η απουσία δύο καινούργιων κινητών τηλεφώνων συνολικής αξίας 2.898 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, κρίθηκε ως ύποπτος συγκεκριμένος υπάλληλος, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης στις 12 Οκτωβρίου στις 16:00.

Χθες Κυριακή οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE