Το «σήριαλ» συνεχίζεται- Τορναρίτης: «Ζητώ συγνώμη, γιατί χθες (με τον Φειδία) δεν ήμουν πρότυπο αλλά «ένας πελλός που τη πόρτα»

Το «σήριαλ» συνεχίζεται- Τορναρίτης: «Ζητώ συγνώμη, γιατί χθες (με τον Φειδία) δεν ήμουν πρότυπο αλλά «ένας πελλός που τη πόρτα»

Σάλος προκλήθηκε μετά το χθεσινοβραδινό (15/10) βίντεο στο TikTok στο οποίο Φειδίας και Τορναρίτης ξεκίνησαν να τσακώνονται στο Live της γνωστής TikToker Νανάς.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης προέβη σήμερα (16/10) σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «χθες βράδυ, για μια στιγμή, εκδήλωσα μια «παρανοϊκή συμπεριφορά…»

«Ο λόγος είναι ότι δυσκολεύομαι ακόμη να αντιμετωπίσω με κόσμιο τρόπο τους αχάριστους, τους ψεύτες και τους παλιοχαρακτήρες. Είναι φανερό πως για έναν αυθεντικό άνθρωπο, με αρχές και αξίες, είναι δύσκολο να ασχοληθεί με την πολιτική, όπου το ψέμα, τα αλισβερίσσια και τα παραμύθια κυριαρχούν.

«Ζητώ συγνώμη γιατί χθες δεν ήμουν πρότυπο αλλά «ένας πελλός που τη πόρτα» και σας υπενθυμίζω δύο θεμελιώδεις αρχές από το βιβλίο μου,

αλλά και από τη ζωή μου:

1.Πρόοδος, ποτέ τελειότητα.

Ουδείς τέλειος …

2.Για να κερδίσεις, πρέπει πρώτα να χάσεις.

Κρατάω τα μαθήματα και προχωρώ …», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE