Συνελήφθη 21χρονος για τον εμπρησμό οχήματος ηλικιωμένου στη Λεμεσό

Συνελήφθη 21χρονος για τον εμπρησμό οχήματος ηλικιωμένου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 21χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 13ης Οκτωβρίου 2024, στη Λεμεσό.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3.30π.μ. της περασμένης Κυριακής, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 78χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του. Έγινε αμέσως αντιληπτή από τον γιο του ιδιοκτήτη, ο οποίος την κατέσβησε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, η φωτιά τέθηκε κακόβουλά με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE