Στο κελί και η σύντροφος του οδηγού που φέρεται να χτύπησε θανάσιμα τον 79χρονο

Στο κελί και η σύντροφος του οδηγού που φέρεται να χτύπησε θανάσιμα τον 79χρονο

Ξετυλίγεται το νήμα σε σχέση με την υπόθεση του θανατηφόρου δυστυχήματος που έγινε το Σάββατο 17/10 στη Πάφο και στοίχισε τη ζωή στον 79χρονο, Γιαννάκη Χριστοδούλου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής 18/10, προέβηκε στην σύλληψη 35χρονου άντρα από την Πάφο ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Αστυνομία ενημερώνει ότι πέραν του 35χρονου υπό σύλληψη τελεί και η 26χρονη συμβία του, από την Λεμεσό.

Το ζευγάρι διαμένει στην Πάφο και το αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται να είναι εκείνο που εμπλέκεται με το θανατηφόρο δυστύχημα ανήκει στην μητέρα της 26χρονης το οποίο όμως δεν χρησιμοποιεί η ίδια αλλά η κόρη της μαζί με τον 35χρονο.

Η Αστυνομία θα συνεχίσει με το ανακριτικό έργο ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που κτύπησε θανάσιμα τον 79χρονο- Συνελήφθηκε νεαρός Παφίτης​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE