Άγριος καβγάς στη Λεμεσό: Βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και πιάστηκαν στα χέρια - Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Άγριος καβγάς στη Λεμεσό: Βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους και πιάστηκαν στα χέρια - Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Άγριος καβγάς σημειώθηκε στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα δυο άτομα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερις Σύριοι συναντήθηκαν σε περιοχή της παραλιακής πόλης με σκοπό να διευθετήσουν οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δυο από τους τέσσερις.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και ακολούθως έλαβαν εξιτήριο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ εν συνεχεία έλαβαν εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE