TikToker αγόρασε ρούχα από δεύτερο «χέρι» και φρίκαρε με όσα βρήκε πάνω τους

TikToker αγόρασε ρούχα από δεύτερο «χέρι» και φρίκαρε με όσα βρήκε πάνω τους

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, μια δημοφιλής TikToker προειδοποίησε ότι όταν αγοράζεις μεταχειρισμένα ρούχα έχεις κίνδυνο να... κολλήσεις ψωρίαση.

Σε ένα κλιπ που έχει συγκεντρώσει πάνω από 12.000 προβολές, αναφέρει: «Μόλις έμαθα ότι μπορείτε να κολλήσετε ψώρα από μεταχειρισμένα ρούχα που είναι άπλυτα και αυτό είναι τρομερό για μένα. Φοράω οπωσδήποτε τα ρούχα που παίρνω από καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών αμέσως μετά την αγορά τους και συνήθως δεν τα πλένω».

«Φροντίστε να πλένετε τα μεταχειρισμένα ρούχα σας πριν τα φορέσετε γιατί μπορεί να κολλήσετε ψώρα». Στην ενότητα των σχολίων, οι TikTokers έσπευσαν να μοιραστούν τις ιστορίες... τρόμου που βίωσαν μετά την αγορά vintage και μεταχειρισμένων ρούχων.

«Ήρθα σε αυτό το βίντεο αφού μόλις κόλλησα ψώρα από μια πλεκτή ζακέτα που ΔΕΝ ΕΠΛΥΝΑ. Παρεμπιπτόντως, ήταν ένα φρικτό εξάνθημα», έγραψε ένα άτομο.

Ένας άλλος είπε ότι κόλλησε την πάθηση ως παιδί και μόλις τώρα συνειδητοποίησε το γιατί. «Omfg κόλλησα ψώρα στη 12η δημοτικού κατά τη διάρκεια της σχολικής παράστασης, δεν μπορούσα να καταλάβω πώς το κόλλησα... αλλά όλα τα ρούχα ήταν μεταχειρισμένα!»

 

Ένας τρίτος είπε: «Ορκίζομαι ότι έχω ψείρες από την τελευταία μου περιπέτεια. Δεν θα ξαναδοκιμάσω ποτέ τίποτα και θα πλύνω ό,τι αγοράσω το συντομότερο δυνατό».

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες επεσήμαναν ότι θα πρέπει πάντα να πλένετε τα ρούχα από όπου κι αν προέρχονται, καθώς μπορείτε να κολλήσετε ψώρα από ολοκαίνουργια ρούχα.

«Ως κάποιος που εργάστηκε για χρόνια στο λιανικό εμπόριο, θα πρέπει να πλένετε ακόμη και τα ολοκαίνουργια ρούχα πριν τα φορέσετε», έγραψαν. «Υπάρχει ΤΟΣΟ σκόνη στην αποθήκη και ποτέ δεν ξέρεις ποιος το δοκίμασε στο κατάστημα».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE