Έξι ώρες κράτησαν οι διαβουλεύσεις υπό τον Υπουργό Εργασίας για λύση στον κλάδο έτοιμου σκυροδέματος

Έξι ώρες κράτησαν οι διαβουλεύσεις υπό τον Υπουργό Εργασίας για λύση στον κλάδο έτοιμου σκυροδέματος

Περίπου έξι ώρες διήρκησε η νέα συνάντηση όλων των πλευρών υπό τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί λύση στο αδιέξοδο για τη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης στον τομέα του έτοιμου σκυροδέματος.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η συνάντηση είχε ξεκινήσει στις 10:00 και ολοκληρώθηκε περί τις 16:00.

Πηγές τόσο από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις όσο και την εργοδοτική πλευρά δήλωσαν πως είναι θετικό το ότι διεξάγονται συζητήσεις και ότι αναμένουν νέο κάλεσμα από τον Υπουργό Εργασίας για συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

Οι συζητήσεις διεξάγονται επί του διαπραγματευτικού πλαισίου που υπέβαλε ο κ. Παναγιώτου και έγινε αποδεκτό και από τις δύο πλευρές.

Στο μεταξύ εκφράζονται ανησυχίες για τις συνέπειες τις απεργίας στην οικοδομική βιομηχανία, αφού έχουν συμπληρωθεί δέκα μέρες απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE