Καλό παράδεισο… «Έφυγε» στα 46 του ο αδελφός του Λουκά Φουρλά

Καλό παράδεισο… «Έφυγε» στα 46 του ο αδελφός του Λουκά Φουρλά

Μουντός ο καιρός όπως και η διάθεσή μας…

Βαθιά θλίψη μας προκαλεί το κακό μαντάτο που μάθαμε σήμερα. Όπως ενημερωνόμαστε από το livenews, ο αδερφός του καλού συνάδελφου Λουκά Φουρλά, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ο Χρίστος Φουρλάς έπασχε από μία σπάνια ασθένεια, η οποία τον ταλαιπώρησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τα ξημερώματα της Πέμπτης έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλο το δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου, μιας και ο ίδιος εργαζόταν στο κρατικό κανάλι.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλατζιάς.

 Εκφράζουμε κι εμείς τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE