ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΔΕΚ: «Να λάμψει η αλήθεια για το σκάνδαλο των botox»

ΕΔΕΚ: «Να λάμψει η αλήθεια για το σκάνδαλο των botox»

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΕΔΕΚ, τοποθετούμενη στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με την ποινική έρευνα που διεξάγεται για τον πρόεδρο του κόμματος Μαρίνο Σιζόπουλο, σε σχέση με εμπλοκή του σε παράνομη εισαγωγή φαρμάκων.

Η ΕΔΕΚ στην ανακοίνωση της εκφράζει την ανάγκη να εξεταστεί σε βάθος το εν λόγω σκάνδαλο ώστε να λάμψει η αλήθεια ενώ ζητά διερεύνηση και των υπόλοιπων σκανδάλων που ταλανίζουν την κυπριακή κοινωνία.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Καλούμε τον Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει άμεσα και σε βάθος το σκάνδαλο των… botox. Δεν θα σιωπήσουμε μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να λάμψει η αλήθεια στο συγκεκριμένο ζήτημα.  

Σημειώνουμε ότι ούτε η ΕΔΕΚ ούτε ο άμεσα ενδιαφερόμενος και Πρόεδρος του Κόμματος, έχουν μέχρι στιγμής ενημερωθεί επίσημα για την καταγγελία την οποία κάποιοι έσπευσαν να διαρρεύσουν επιλεκτικά στον Τύπο.

Δεν θα ασχοληθούμε με την ουσία της καταγγελίας για την οποία ο κάθε καλόπιστος και αντικειμενικός παρατηρητής κατανοεί ότι είναι ανυπόστατη και ανύπαρκτη.

Ωστόσο, η φύση της καταγγελίας, η επιλεκτική διαρροή της και η χρονική στιγμή η οποία επιλέχθηκε να δημοσιοποιηθεί, δημιουργούν βάσιμα ερωτήματα για τις πραγματικές σκοπιμότητες όσων κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση και τους πολιτικούς στόχους που θέλουν να εξυπηρετήσουν.

Η ΕΔΕΚ διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις για να λάμψει η αλήθεια για τα σκάνδαλα της Focus, των συμπέθερων, το παράνομο σπάσιμο γραμματίων πριν και μετά το κούρεμα, τη λεηλασία της Λαϊκής Τράπεζας αλλά και όλες εκείνες τις υποθέσεις διαπλοκής και διαφθοράς που οδήγησαν στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας και καταδίκασαν μια κοινωνία σε εξαθλίωση.

Όπως επίσης θα επιμείνουμε μέχρι τέλους να λάμψει η αλήθεια στο σκάνδαλο των… bottox.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top