ΑΚΕΛ: Ο Χάρης Γεωργιάδης συμπεριφέρεται εκβιαστικά έναντι των υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών

ΑΚΕΛ: Ο Χάρης Γεωργιάδης συμπεριφέρεται εκβιαστικά έναντι των υπαλλήλων των Κυπριακών Αερογραμμών

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει τη συμπεριφορά του Υπουργού Οικονομικών ένανι των υπαλλήλων των ΚΑ

Το ΑΚΕΛ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την αναχρονιστική και αντεργατική, όπως αναφέρει, πρακτική να μην μπορούν οι πρώην εργαζόμενοι στις Κυπριακές Αερογραμμές, εννέα μήνες μετά την απόλυσή τους, να μην μπορούν να εισπράξουν την αποζημίωση που τους υποσχέθηκαν εκτός και αν υπογράψουν δήλωση μέσω της οποίας να αποποιούνται νόμιμων δικαιωμάτων τους.

Σε δήλωση του στην Βουλή, ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Σταύρος Ευαγόρου, είπε ότι αυτό που συμβαίνει με τους πρώην υπαλλήλους των ΚΑ , είναι ξεκάθαρα ένας ωμός εκβιασμός από μέρους του Υπουργού Οικονομικών ο οποίος στρέφεται ενάντια σε απολυθέντες εργαζόμενους.

Το ΑΚΕΛ, είπε ο κ. Ευαγόρου, καλεί τον Υπουργό Οικονομικών, να υλοποιήσει τη δέσμευσή του και να προχωρήσει άμεσα στην παραχώρηση των αποζημιώσεων χωρίς οποιουσδήποτε όρους και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE