ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλημμύρες στην Πάφο – Βροχές σε όλη την Κύπρο (Φωτογραφίες)

Πλημμύρες στην Πάφο – Βροχές σε όλη την Κύπρο (Φωτογραφίες)

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της Υπηρεσίας Μετεωρολογίας. Βροχές πέφτουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, 22/10, σε ολόκληρη της Κύπρο.

Τεράστια προβλήματα λόγω των καταρρακτωδών βροχών μέχρι στιγμής, (10:22μμ),  παρουσιάστηκαν στην Πάφο. Υποστατικά και χώρος στάθμευσης, επί της οδού Ποσειδώνος πλημμύρησαν. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 15 κλήσεις για την άντληση νερού από σπίτια και επιχειρήσεις, και για άνοιγμα φρεατίων και οχετών.

Τα αυτοκίνητα οδηγών εγκλωβίστηκαν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην Πόσειδώνος, καθώς γέμισε με νερό.

Βροχές πέφτουν και σε Λευκωσία, Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο. Ίδιο το σκηνικό του καιρού και το Σαββατοκύριακο, με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση. 

Aναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Τοπικά στα ορεινά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί και παροδικά πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ και αργότερα μεταβλητοί, της ίδιας έντασης. Στα ψηλότερα ορεινά θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει κατά το τριήμερο, σταδιακά πτώση.

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top